Somecamp Kaleidoskooppi - ”Odotan vain kun se tulee niin lataisin” - Somecamp

Kaleidoskooppi järjesti sovelluksen mielenkiintoisuudesta kyselyn nuorille, jotka ovat saman ikäisiä kuin sovelluksen pääsääntöinen kohderyhmä. Yhden illan aikana saimme vastauksia 7 nuorelta.

Alla näet kyselyn tulokset ja saatetekstin.

”Kaleidoskooppi – omien tunteiden tunnistaminen: mitä mieltä sovelluksesta?

Kehitämme SomeCampillä sovellusta, joka analysoi kasvojen mikroilmeiden perusteella tunnetiloja mobiililaitteen etukameran kautta. Sovellus tarjoaa keskustelevaa, omaa pohdintaa tukevia kysymyksiä, joiden pohjalta käyttäjän on helppo pysähtyä omien tunnetilojen äärelle ja tunnistaa niitä.

Sovellus tarjoaa kannustavia tilastotietoja, jotka tukevat hyvinvointia, kuten: ”Olet tänään ollut 16 tuntia poissa puhelimelta”. Tämä auttaa seuraamaan omaa mediankäytön määrää ja voisi lempeästi opettaa säätelemään sitä.

Appi voi järjestellä laitteen sovelluksia sen mukaan, mitä tietoja käyttäjä on tunnetiloistaan antanut. Se nostaa ylemmäs niitä sovelluksia, joiden käyttämisestä on tullut hyvä mieli ja näin ohjaa käyttämään enemmän sellaisia sovelluksia, joita käyttäessä on tullut positiivisia tunnetiloja. Kysytään esim. hymiöillä aina eri palvelujen käytön jälkeen, miltä tuntuu.

Sovelluksen viestit käyttäjälle ovat kysyviä, kuten: ”millä mielellä olet nyt?” Sen lisäksi sovellus tarjoaa hauskoja faktoja, kuten ”Huomenta! Olet ollut puhelimella nyt neljä tuntia, joka on sama aika kuin gerbiilin yöunet”.

Sovelluksen tiedot ovat yksityiseen käyttöön ja jäävät vain omaan puhelimeen. Halutessaan voi asetuksista laittaa, että jakaa omia tuloksiaan muiden kanssa eri palveluissa tai antaa omat tietonsa anonyymeinä tutkimuskäyttöön.”

Ladataan...